© Bizim Tekirdağ 2021

1 Saat 52 Dakika Otobüs Beklenen Durak

Çorlu’da sürekli olarak şikayet konusu haline gelen toplu taşımacılık bir rekora daha imza attı.

Kimi zaman hınca hınç dolu, kimi zaman ise dakikalarca gelmeyen otobüsler, vatandaşları çileden çıkarıyor. Sürekli olarak şikayet konusu haline gelen otobüs taşımacılığı, yeni bir rekora daha imza attı.

Şehit Metin Aslan İmam Hatip Lisesi önünde bulunan durağa 1 saat 52 dakika boyunca otobüs gelmediğini belirten Nazmiye Yalçın; “Çocuğumu burada bulunan okula getiriyorum ancak otobüsler sürekli sıkıntı. Buraya sadece 9 numara geliyor, o da canı isterse geliyor, canı istemezse gelmiyor. Buraya gelirken yolda yolcu olup olmadığını soruyor, otobüste bırakacağı yolcu yoksa Çorlu Devlet Hastanesi’nin oradan geri dönüş yapıyor” dedi.

Otobüslerin yolun yarısından geri dönmesi nedeniyle 2 saate yakın otobüs beklediğini kaydeden Nazmiye Yalçın; “Çocuğumla birlikte tam 2 saat otobüs bekledik. Bunu denetleyen hiç kimse yok mu? Bir durağa 2 saat boyunca otobüs gelmez mi? Buraya eğer bir otobüs güzergahı konduysa şoförler buna neden uymuyor? Bu otobüs şoförlerini hiç kimse denetlemiyor mu?” diye konuştu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’tan Şehit Metin Aslan İmam Hatip Lisesi’ne otobüs seferlerinin arttırılmasını isteyen vatandaşlar, otobüs şoförlerinin de denetlenmesini istiyorlar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER