Özgür Köker 1
Tekirdağ
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şarköy Belediyesi Yaz Spor Okulu Kursları Başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şarköy Belediyesi Yaz Spor Okulu Kursları Başladı
Abone ol
Şarköy Belediyesi sporda tesisleşme anlamında önemli yatırımlara imza atarken çocukların kendilerini geliştirmesine olanak sağlayan yaz okulu kurslarını geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi sürdürmeye devam ediyor.
Özgür Köker 2

Sağlıklı nesiller yetişmesi amacıyla Şarköy Ertuğrul Yanık Spor Tesisleri, LimanPark, Mürefte Çok Amaçlı Spor Alanı’nda ve yeni kazandırılan Halısaha Tesisi‘nde futbol, basketbol, voleybol ve tenis kursları başladı. 

4 Farklı Spor Branşında Ücretsiz Eğitim Verilecek

Sporun ve sporcunun her zaman yanında yer alan anlayışla çalışmalarını sürdüren Şarköy Belediyesi 7-12 yaş arası çocukların ücretsiz yararlanabileceği yaz spor okulu kurslarına start verdi. 2 ay sürecek ve 25.08.2024 tarihinde sona erecek olan kurslarda toplam 170 çocuğun eğitim göreceği ifade edildi. Deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda çocukların spor ile iç içe olması sağlanacak. Dört farklı branşta uzman eğitmenler ile çocukların zihinsel ve fiziksel gelişimlerine destek sağlayacak kursların yaz boyunca devam edeceği belirtildi. Ayrıca Mürefte Mahallesi'nde yeni kazandırılan Halı Saha Tesisi ile alternatif spor alanları oluşturuldu. Futbol ve voleybol kursları bu yıl ilk defa Mürefte Mahallesi’nde de gerçekleştirilecek. Kurslara katılan tüm öğrencilere forma hediye edilerek spora teşvik edilmesi amaçlanıyor. Yaz spor okulu kurslarını başarı ile tamamlayan sporculara sertifikaları teslim edilerek minik sporcuların yeteneklerinin keşfedilmesi ve spor hayatlarına güzel bir anı bırakılması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Alpay VAR, "Çocuklarımız Keyifli Bir Yaz Dönemi Geçirecek"

Yaz sezonu boyunca Şarköy Ertuğrul Yanık Spor Tesisleri ve Mürefte Çok Amaçlı Spor Alanı’nda LimanPark ve yeni hizmete sunduğumuz Mürefte Halı Saha Tesisi’nde futbol, basketbol, voleybol ve tenis branşlarındaki kursların başladığını ifade eden Belediye Başkanı Alpay VAR, ‘’ Yaz aylarında çocuklarımızın hem eğlenebileceği hem de yeni beceriler kazanabileceği bir ortam sağlamak amacıyla, çeşitli spor dallarındaki kursları miniklerimizle buluşturuyoruz. Çocuklarımızın bu kurslara katılarak sosyal becerilerini geliştirmelerini, sağlıklı yaşam alışkanlıkları edinmelerini ve sporun keyifli dünyasıyla tanışmalarını hedefliyoruz. Amacımız, çocuklarımızın yaz tatillerini en verimli şekilde geçirmelerini sağlamak, onları spora teşvik etmek ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olmaktır. Hep birlikte, çocuklarımızın sporla dolu, sağlıklı ve mutlu bir yaz geçirmelerini diliyorum. Ayrıca kurslarımıza ilgili gösteren tüm öğrencilerimize ve onları destekleyen velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri BaşlıyorÖnceki Haber

Çorlu Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor

Süleymanpaşa Minikler Jimnastik Şenliği Ödül Töreni İle Sona ErdiSonraki Haber

Süleymanpaşa Minikler Jimnastik Şenliği...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar